Alla inlägg under mars 2009

Av grant - 19 mars 2009 23:47

Idag har jag varit uppe sen kl. 6.50 - tack vare galningen som bor över oss - ojoj,vilken morgon, mer behövs inte skrivas om det.

Sen var det ju infomöte om skolan, och då var mamma hundvakt här en stund åt Bosse.


Idag har vi övat lite ligg...Det tog mig lite tid att lära honom det, men inte för att han är på något sätt slö/ovillig . När han väl lärde sig sitt, gör han det på en millesekund :) Jo, för att min teknik behöver finslipas, så lilla Bosse förstår vad sin matte tjatar om så han kan få sin godbit nån gång.

 Men när Mika tipsade mig om något idag som jag trodde jag hade prövat, men som jag inte hade, funkade det - tack :) Ska bli kul att öva mera imorgon - vill ju inte tjata ut momenten så det blir tråkigt. Korv och köttbulle tycker han mycket om - för det sätter han sig snabbt ch fint nästan bara han hör mig prassla med påsen ;D Haha, dem lär sig snabbt vad dem ska göra för gott gott.


Nej,nu måste jag nassa.

Av grant - 18 mars 2009 09:07

Idag är Bosse 9 veckor exakt. 

Då vill jag visa vad vi har hunnit att öva lite mera på idag. Tror det har börjat sätta sig nu :) Hihi, jaaaa....!






Av grant - 17 mars 2009 17:57

Då vaknade Bosse och i mina öron "talade" han om att han var kissig...Så jag flög ut med pojken i famnen, endast i min långa vinterjacka och gummistövlar haha. Vad gör man inte för att få vovven rumsren? Sen gick vi in och la oss igen - mys :)


Ja, vilken morgon. Skulle ju in med Juni till vetrinären med ju :(

Urinverksinfektion kom dem fram till att hon har. Så antibiotika, och salva för en eventuell klåda med. Byte av foder rekommenderades starkt - då jag redan visste detta, men sålänge det andra funkade har jag ju kört på det. Nä, nu ska vi byta.

Blä, alla kostnader på en gång - tråkigt ! Men så är det. Det är något man får räkna med när man tar sig an djur.


Första visningen på lägenheten igår, och två idag. Skönt, nu är jag trött på hur prydligt det måste vara hemma hos oss. Alla våra saker är instuvade till höger och vänster över hela lägenheten :( Blä för det med !

Annars väntar vi spänt på vad som händer !


Slutar om 40 min, bara en dag kvar här nu - jaaaaa!!!

Får träffa Bosse och M om 40 min - jaaaa!!!


Av grant - 16 mars 2009 17:58

Ja, nu vill jag bara hem till Bosse-pojken och älskling.

Har tänkt på honom heeela dagen juh ;) Men fy så trött jag är...Har inte sovit så bra sen lille plutten kom. Har svårt att slappna av. Vaknar av minsta rörelse och ljud Bosse gör...Tittar till honom flera ggr om nätterna haha. Men det ger sig väl nån gång hoppas jag.

Lilla gosegrisen, som ska ge oss så många prövningar i framtiden hihi


Nähe, bara drygt en timma kvar nu...Så ska jag cykla hem och gosa med båda mina favoriter!

Av grant - 15 mars 2009 18:42

Ja, i natt har gått hur fint som helst måste jag säga.

Han sov fint i sin säng, när lampan släcktes blev han snart tyst och började snarka.

Väcktes vid 3 av att han "grät" lite, men då klappade jag om honom och lät min arm vila vid honom, då somnade han gott igen.

Nästa gång vaknade jag vid 6, av att en liten lurvig sak pep och kraffsade på min arm. Då var det dags att kissa tyckte Bosse.

Men matte hann knappt få på sig kläderna förrens jag sprang fram till ytterdörren och hukade mig...Men då fångade hon upp mig, och sprang ut och satte mig på gräsmattan - det var skööööööönt :)


Sen gick vi in och somnade igen till 8.30 Då ville husse gå upp, men jag hade gott kunnat ligga kvar nån minut längre som matte...Men husse tyckte vi skulle gå upp då, så då gjorde vi det.


Idag har matte och husse övat inkallning på mig, övat sitt, att vara lugn när matte/husse torkar mina tassar, kammat pälsen - mm, det tyckte jag inte var jättekul, men matte hade köpt ett spraybalsam, så jag förstod att hon ville bara väl...Duschat av mina tassar har dem med gjort, det var inget vidare skoj heller - men jag får ju korv efter, och då känns det lite bättre.


Jo, jag passade också på att bajsa i min säng idag när matte pratade i telefon...Det tyckte jag hon kunde ha. Jag tyckte att hon bara skulle sitta och titta på mig när jag sov och beundra hur söt jag är :) Nu har hon nog lärt sig en läxa, skulle jag tro. Sängen är som ny efter husse tvättade den med - gosigt.


Klockan går riktigt snabbt när man har valp. Kan inte förstå att det redan är kväll, tycker inte det var länge sen jag gick upp ju :( Blä, så ska jag jobba imorgon...Vill bara vara hemma med älskling och Bosse.




Av grant - 14 mars 2009 09:06

Natten har gått bra, han är jätteduktig. Vid 4.30 började det dock bli lite ängslighet och aktivitet...Förstod att något var på G ! Mycket riktigt gjorde han en liten fin kringla, när jag tog med honom ut till gården.

Efter när vi kom in, ville han ha mycket närhet, då kröp jag faktiskt ner och la mig på hans säng med honom - det tyckte Bosse var mys, och somnade med en gång i mina armar.


Idag är jag ensam med Bosse ett par timmar. Martin är och jobbar...

Visst har Bosse-pojk kissat ute, och gjort nr. 2 med :) Men jag har fångat honom många ggr när han gått till sin säng och kissat...Vill ju inte bli för hysterisk och slänga upp honom i famnen, men försöker vara så snabb och smidig som möjligt. Dem gångerna han hunnit till sängen har endast varit mitt fel och brist på uppsyn - men Jag är med Ny på det här ju!


Här kommer en liten filmsnutt på honom från igår - halsbandet gör ju inget annat än och bara klias, tycker Bosse (första dagen) och i slutet av filmen visar han hur man kissar i sängen, och får matte att hoppa till när hon inser detta haha ;)

Av grant - 14 mars 2009 00:17

Nu ligger han här vid mina fötter - jag är så obeskrivligt glad.


Han var så söt i sitt lilla gröna halsband, när vi kom till Darkos idag.

Vi fick sån fin mapp för Bosse och alla hans papper, med en jättfin bild på honom utanpå :) Mer som följde med var en väska - startkit,typ. Foder,snuttefilt som alla puppisarna och mamma Kajsa fått ligga på såklart, lite smått och gott. Så gulligt.

Fika gjorde vi med innan Bosse fick säga hejdå sålänge till Darkos-flocken.


Bilresan gick otroligt fint. Inget pip, utan han satt och låg mycket tålmodigt hela 40-50 minuter hem till Kalmar. Lite knorrande som en liten grisa-kulting hörde jag, men lät mer som att "ååh, usch...nu har jag varit i famn läääänge, är vi framme nån gång eller !!?"


Har redan fotat honom en hel del...Kan inte låta bli, han är ju så fin.

Inget mer pip för övrigt, förutom när han är med oss och utforskar rummen. Ska bli spännande och gå ut med honom imorgon på gården i dagsljus.

En liten kringla la han ute ikväll med - duktig Bosse :) Då blev matte och husse extra glada !



Av grant - 13 mars 2009 16:06

Jaaaaa !!!!!!!!!!!

Väntar bara på att älskling ska komma hem, så ska vi dona lite bara, å sen åker vi till Darkos och hämtar vår lilla Bosse.

Jag är så glad och spänd...Precis som ett barn på julafton, när man inte längtar till något annat än att bara tomten ska komma med alla julklappar :D





Ovido - Quiz & Flashcards