Alla inlägg den 31 mars 2009

Av grant - 31 mars 2009 22:31

Haha, så sööööt :) Idag har varit en rätt händelserik dag för Bosse.Vi har varit tillbaka hos Darko's och Bosse har fått hälsat på sina sykon, det var löjligt kul tyckte dem allihop. Rijk's var som ett stort klot med en massa päls - så gosigt !


Bosse tyckte nog att jag och Carina var lite taskiga idag när jag höll i honom,den vilde, och Carina limmade hans öron :) Nu påminner han om prinsessan Leia ifrån Star Wars bakifrån haha. Scchhhöööööt !

Sen drog vi vidare till valpkursen. Bosse fick snällt sitta i min famn och iaktta dem andra i kursen när dem övade. Sen när det var färdigt gick vi alla in i klubbhuset och fikade och pratade. Dem flesta valparna fick sättas i mattes och husses bilar, men vår lilla snuttegris fick följa med in i värmen och sussa sött i våra famnar i sin blåa filt - precis som en liten bäbis ;) Alla tyckte han var så söt - det är han ju med,trots att han ibland blir ett litet odjur.


I natt var andra natten som han sov genom hela, och ville inte kissa förrens först vid 6 - duktig. När vi var hemma hos Darko's idag, kissade han INTE inne, utan väntade tills vi kom ut igen - duktigt Bosse!

Ovido - Quiz & Flashcards