Alla inlägg den 15 mars 2009

Av grant - 15 mars 2009 18:42

Ja, i natt har gått hur fint som helst måste jag säga.

Han sov fint i sin säng, när lampan släcktes blev han snart tyst och började snarka.

Väcktes vid 3 av att han "grät" lite, men då klappade jag om honom och lät min arm vila vid honom, då somnade han gott igen.

Nästa gång vaknade jag vid 6, av att en liten lurvig sak pep och kraffsade på min arm. Då var det dags att kissa tyckte Bosse.

Men matte hann knappt få på sig kläderna förrens jag sprang fram till ytterdörren och hukade mig...Men då fångade hon upp mig, och sprang ut och satte mig på gräsmattan - det var skööööööönt :)


Sen gick vi in och somnade igen till 8.30 Då ville husse gå upp, men jag hade gott kunnat ligga kvar nån minut längre som matte...Men husse tyckte vi skulle gå upp då, så då gjorde vi det.


Idag har matte och husse övat inkallning på mig, övat sitt, att vara lugn när matte/husse torkar mina tassar, kammat pälsen - mm, det tyckte jag inte var jättekul, men matte hade köpt ett spraybalsam, så jag förstod att hon ville bara väl...Duschat av mina tassar har dem med gjort, det var inget vidare skoj heller - men jag får ju korv efter, och då känns det lite bättre.


Jo, jag passade också på att bajsa i min säng idag när matte pratade i telefon...Det tyckte jag hon kunde ha. Jag tyckte att hon bara skulle sitta och titta på mig när jag sov och beundra hur söt jag är :) Nu har hon nog lärt sig en läxa, skulle jag tro. Sängen är som ny efter husse tvättade den med - gosigt.


Klockan går riktigt snabbt när man har valp. Kan inte förstå att det redan är kväll, tycker inte det var länge sen jag gick upp ju :( Blä, så ska jag jobba imorgon...Vill bara vara hemma med älskling och Bosse.




Ovido - Quiz & Flashcards