Alla inlägg den 30 mars 2009

Av grant - 30 mars 2009 22:59

Jaa, ikväll fick han duschas av matte och husse matade på med lite mums mums. Bosse är bara lite ivrig när han ska få sitt gott så han tuggar som en gräsklippare i husses fingrar...Matte vill dock hävda att det är hur han håller go'bitarna, och får skylla sig själv ;)


Det gick över förväntningarna. Jag hade förväntat mig en massa pip och lite hysteri, men han var rätt fin i duschen, även när vi stängde dörrarna och husse fick stå utanför och se på. Jodå, jätteduktig var han faktiskt. Lite kallt bara - stod och skakade medans han såg ut som en liten "råtta" hihi.

När matte sen torkat lilla Bosse, var det dags för kamning...Detta är ingen hit alls, tycker Bosse. Men matte har lite terrier i sig, för hon ger sig fasen inte - trots att jag naffsar på kammen och ALDRIG sitter still.

Efter all "cirkus" var jag nog mycket fin, tyckte matte - för hon slutade inte ta bilder på mig. Men det var det värt när jag blev mutad med gott bakom kameran.

Nu ligger han och sover sött i sin bur och matte är nöjd.



Av grant - 30 mars 2009 16:13

Jepp :) Igårkväll hade jag lite ångest..."Vilka fler är det som börjar?" etc.

Var AP-trött imorse när jag gick upp,men piggnade till strax efter duschen och när jag fick dricka mitt kaffe.

Träffade mycket trevligt folk, blir nog bra det här :)


Så då har husse varit hemma med Bosse idag, och ska vara det resten av veckan. Tydligen har han varit väldigt snäll...Bara mig han vill "jävlas" med när vi är ensamma ;) Han sov dessutom heeela natten inatt! Skönt.


Nähe, nu ska jag gå riva lite morötter och göra fläskpannkaka - MUMS !

Ovido - Quiz & Flashcards